Vierailijat

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kesää odotellessa

Eletään jo kesäkuun loppua ja antaa kesä itseään odottaa.



Tänään leivoin aamusella myyntiin muutaman pellillisen sämpylöitä, mutta taitaa oma väki syödä nuo herkut. Kesän hiljaiselo on juhannusviikolla ollut varsin alleviivattu. Ihmiset ovat lomilla ja nämä ei niin kesäiset -kelit tuskin innostavat satunnaissin kävelyretkiin.

Kesäpuuhina olen itse harrastanut kankaanpainantaa ja niistä sitten pikkuisia kestokasseja Singerillä surautellut. Välillä on hyvä nollata aivot jollakin ihan muulla. Tosin myyntiinhän ne kassitkin sitten ovat ilmestyneet, kaikkia ei vaan itse ehdi käyttää. Ja nythän joku muukin saa ilahtua suloisista Miska-, Pikku kettu- ja Neiti Ruususuu-kasseista!








Vaikka puodilla on ollut tavanomaista hiljaisempaa, on uusia asiakkaita käynyt tasaisesti ja eniten ilahduttaa tietysti, jos hyllystä löytyy jotain mitä muualta ei saa! Kuten vaikka kahvit, joita ei löydy ainakaan toistaiseksi muiden valikoimista Riihimäellä. Uutuutena kofeeiniton suodatinkahvi. Jään odottamaan käyttäjäarvioita! 😄




Tästä lauantaista alkaa kesäaika aukioloaikojen osalta eli minä lomailen lauantait. Kauneuskammari Mahlan henkilökunta palvelee paikallaollessaan. Varmimmin ovi on kuitenkin auki ma-pe klo 10-18 ja silloin olen luonnollisesti minäkin paikalla!

Puolentoista tunnin kuluttua alkaa viikonloppu ja toivotaan ,että olisi edes kuivaa, ku  lämmintä ei näköjään saada! Näistä mietteistä huolimatta ;Oikein mukavaa viikonloppua toivottelen kaikille!